Zakład Masarski "Angus" Jan Wojnarski, Tadeusz Pikusa, Krzysztof Wojnarski, Andrzej Hyziak
SPÓŁKA JAWNA
Dane podstawowe
| Pełna nazwa | ZAKŁAD MASARSKI "ANGUS" JAN WOJNARSKI, TADEUSZ PIKUSA, KRZYSZTOF WOJNARSKI, ANDRZEJ HYZIAK SPÓŁKA JAWNA W LIKWIDACJI |
| KRS | 0000054683 |
| NIP | 7380003906 |
| REGON | 490073210 |
| Forma prawna | SPÓŁKA JAWNA |
| Status | W likwidacji |
| Adres | RZEŹNICZA
8/ 38-300 GORLICE |
| Data rejestracji | 2001-10-18 |
| Ostatnia zmiana w rejestrze | 2023-02-16 |
| WWW | |
Dokumenty podmiotu
Wszystkie poniższe dokumenty są oryginalne i pochodzą bezpośrednio z oficjalnych rejestrów państwowych. Każdy z poniższych dokumentów dostępny jest bezpłatnie.
Historia podmiotu
2023-02-16
- KRZYSZTOF WOJNARSKI zbywa udziały
- JAN WOJNARSKI zbywa udziały
- TADEUSZ PIKUSA zbywa udziały
- ANDRZEJ HYZIAK zbywa udziały
2022-11-30
- Zmiana nazwy ZAKŁAD MASARSKI "ANGUS" JAN WOJNARSKI, TADEUSZ PIKUSA, KRZYSZTOF WOJNARSKI, ANDRZEJ HYZIAK SPÓŁKA JAWNA W LIKWIDACJI
- JAN WOJNARSKI wychodzi z zarządu
- KRZYSZTOF WOJNARSKI wychodzi z zarządu
- ANDRZEJ HYZIAK wychodzi z zarządu
- TADEUSZ PIKUSA wychodzi z zarządu
2019-02-05
- ZYGMUNT WSZOŁEK zbywa udziały
- ZYGMUNT WSZOŁEK wychodzi z zarządu
- Zmiana nazwy ZAKŁAD MASARSKI "ANGUS" JAN WOJNARSKI, TADEUSZ PIKUSA, KRZYSZTOF WOJNARSKI, ANDRZEJ HYZIAK SPÓŁKA JAWNA
2001-11-29
- Zmiana adresu RZEŹNICZA 8, 38-300 GORLICE
2001-10-18
- ZYGMUNT WSZOŁEK nabywa udziały
- TADEUSZ PIKUSA nabywa udziały
- JAN WOJNARSKI wchodzi do zarządu
- JAN WOJNARSKI nabywa udziały
- TADEUSZ PIKUSA wchodzi do zarządu
- Zmiana adresu RZEŹNICZ 8, 38-300 GORLICE
- ANDRZEJ HYZIAK wchodzi do zarządu
- Zmiana nazwy WOJNARSKI JAN, PIKUSA TADEUSZ, WSZOŁEK ZYGMUNT, WOJNARSKI KRZYSZTOF, HYZIAK ANDRZEJ ZAKŁAD MASARSKI "ANGUS" SPÓŁKA JAWNA
- ZYGMUNT WSZOŁEK wchodzi do zarządu
- KRZYSZTOF WOJNARSKI nabywa udziały
- KRZYSZTOF WOJNARSKI wchodzi do zarządu
- ANDRZEJ HYZIAK nabywa udziały
Branża - PKD
- 10.11.Z PRZETWARZANIE I KONSERWOWANIE MIĘSA, Z WYŁĄCZENIEM MIĘSA Z DROBIU
- 15.13.A PRODUKCJA KONSERW, PRZETWORÓW Z MIĘSA, Z PODROBÓW MIĘSNYCH I Z KRWI
- 51.32.Z SPRZEDAŻ HURTOWA MIĘSA I WYROBÓW MIĘSNYCH
- 52.22.Z SPRZEDAŻ DETALICZNA MIĘSA I WYROBÓW MIĘSNYCH
- 10.12.Z PRZETWARZANIE I KONSERWOWANIE MIĘSA Z DROBIU
- 10.13.Z PRODUKCJA WYROBÓW Z MIĘSA, WŁĄCZAJĄC WYROBY Z MIĘSA DROBIOWEGO
- 46.32.Z SPRZEDAŻ HURTOWA MIĘSA I WYROBÓW Z MIĘSA
- 47.22.Z SPRZEDAŻ DETALICZNA MIĘSA I WYROBÓW Z MIĘSA PROWADZONA W WYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH
Ostatnia synchronizacja danych z rejestrem: 2025-03-30 17:39:26