Matbud
SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Dane podstawowe
| Pełna nazwa | MATBUD SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ W LIKWIDACJI |
| KRS | 0000064385 |
| NIP | |
| REGON | 008184318 |
| Forma prawna | SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ |
| Status | W likwidacji |
| Adres | DRUŻBACKIEJ
6/ 39-300 MIELEC |
| Data rejestracji | 2001-11-21 |
| Ostatnia zmiana w rejestrze | 2015-02-27 |
| WWW | |
Dokumenty podmiotu
Wszystkie poniższe dokumenty są oryginalne i pochodzą bezpośrednio z oficjalnych rejestrów państwowych. Każdy z poniższych dokumentów dostępny jest bezpłatnie.
Historia podmiotu
2015-02-27
- IGOR ANDRZEJ DOMAGAŁA przestaje być prokurentem
- HENRYKA JADWIGA KOSTRZEWA przestaje być prokurentem
- MAREK DOMAGAŁA zbywa udziały
2014-03-17
- MAREK DOMAGAŁA wychodzi z zarządu
- Zmiana nazwy MATBUD SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ W LIKWIDACJI
2013-04-18
- Zmiana kapitału zakładowego na 160000.00
2008-02-18
- EDWARD MROZIK zbywa udziały
2006-08-14
- IGOR ANDRZEJ DOMAGAŁA zostaje prokurentem
- HENRYKA JADWIGA KOSTRZEWA zostaje prokurentem
- EDWARD MROZIK wychodzi z zarządu
2005-10-26
- Zmiana kapitału zakładowego na 50000.00
2001-11-21
- EDWARD MROZIK nabywa udziały
- EDWARD MROZIK wchodzi do zarządu
- MAREK DOMAGAŁA wchodzi do zarządu
- Zmiana adresu DRUŻBACKIEJ 6, 39-300 MIELEC
- MAREK DOMAGAŁA nabywa udziały
- Zmiana kapitału zakładowego na 25000.00
- Zmiana nazwy MATBUD SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Branża - PKD
- 15.11.Z PRODUKCJA MIĘSA, Z WYJĄTKIEM DROBIOWEGO I KRÓLICZEGO, UBÓJ ZWIERZĄT RZEŹNYCH, PRODUKCJA ŚWIEŻEGO, CHŁODZONEGO LUB MROŻONEGO MIĘSA W TUSZACH I PÓŁTUSZACH I PRODUKCJA SKÓR SUROWYCH, WYTAPIANIE TŁUSZCZY, PRZETWARZANIE ODPADÓW
- 15.13.A PRODUKCJA KONSERW, PRZETWORÓW Z MIĘSA, Z PODROBÓW MIĘSNYCH I Z KRWI, PRODUKCJA MIĘSA SOLONEGO, SUSZONEGO I WĘDZONEGO, PRODUKCJA WYROBÓW Z MIĘSA, KONSERWY, KIEŁBASY, GOTOWANE SZYNKI, GOTOWE DANIA Z MIĘSA I PODROBÓW
- 15.13.B DZIAŁALNOŚĆ USŁUGOWA ZWIĄZANA Z WYTWARZANIEM WYROBÓW MIĘSNYCH
- 52.22.Z SPRZEDAŻ DETALICZNA MIĘSA I WYROBÓW MIĘSNYCH
- 10.11.Z PRZETWARZANIE I KONSERWOWANIE MIĘSA, Z WYŁĄCZENIEM MIĘSA Z DROBIU
- 10.12.Z PRZETWARZANIE I KONSERWOWANIE MIĘSA Z DROBIU
- 10.13.Z PRODUKCJA WYROBÓW Z MIĘSA, WŁĄCZAJĄC WYROBY Z MIĘSA DROBIOWEGO
- 10.85.Z WYTWARZANIE GOTOWYCH POSIŁKÓW I DAŃ
- 10.89.Z PRODUKCJA POZOSTAŁYCH ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANA
- 47.11.Z SPRZEDAŻ DETALICZNA PROWADZONA W NIEWYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH Z PRZEWAGĄ ŻYWNOŚCI, NAPOJÓW I WYROBÓW TYTONIOWYCH
- 47.19.Z POZOSTAŁA SPRZEDAŻ DETALICZNA PROWADZONA W NIEWYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH
- 47.21.Z SPRZEDAŻ DETALICZNA OWOCÓW I WARZYW PROWADZONA W WYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH
- 47.22.Z SPRZEDAŻ DETALICZNA MIĘSA I WYROBÓW Z MIĘSA PROWADZONA W WYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH
- 47.25.Z SPRZEDAŻ DETALICZNA NAPOJÓW ALKOHOLOWYCH I BEZALKOHOLOWYCH PROWADZONA W WYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH
- 56.10.A RESTAURACJE I INNE STAŁE PLACÓWKI GASTRONOMICZNE
- 56.10.B RUCHOME PLACÓWKI GASTRONOMICZNE
- 56.21.Z PRZYGOTOWYWANIE I DOSTARCZANIE ŻYWNOŚCI DLA ODBIORCÓW ZEWNĘTRZNYCH (KATERING)
- 56.29.Z POZOSTAŁA USŁUGOWA DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNA
- 56.30.Z PRZYGOTOWYWANIE I PODAWANIE NAPOJÓW
Ostatnia synchronizacja danych z rejestrem: 2025-03-30 17:39:26