Hand-Mięs Polowczyk
SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Dane podstawowe
Pełna nazwa | HAND-MIĘS POLOWCZYK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ |
KRS | 0000381465 |
NIP | 7861693988 |
REGON | 301702829 |
Forma prawna | SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ |
Status | Aktywna |
Adres |
14a/ 63-040 NOWE MIASTO NAD WARTĄ |
Data rejestracji | 2011-03-24 |
Ostatnia zmiana w rejestrze | 2024-07-12 |
WWW | |
Dokumenty podmiotu
Wszystkie poniższe dokumenty są oryginalne i pochodzą bezpośrednio z oficjalnych rejestrów państwowych. Każdy z poniższych dokumentów dostępny jest bezpłatnie.
Powiązane firmy i osoby
- MARIAN POLOWCZYK
Wspólnik od 2011-03-24 - ADAM KRZYSZTOF POLOWCZYK
Wspólnik od 2013-09-06 - MARIAN POLOWCZYK
Zarząd od 2011-03-24 - ADAM KRZYSZTOF POLOWCZYK
Zarząd od 2016-12-19
Dalsze powiązania
Dane finansowe
2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | 2023 | |
---|---|---|---|---|---|---|
Przychody | 63 622 128.19 | 72 950 834.89 | 65 410 154.70 | 63 719 770.40 | 68 063 483.49 | 74 987 629.82 |
Koszty | 61 686 078.82 | 71 652 493.19 | 60 563 172.75 | 56 896 903.39 | 66 687 503.77 | 73 780 283.42 |
Zysk/strata netto | 1 613 251.01 | 1 036 684.98 | 3 922 104.53 | 6 040 136.87 | 956 269.92 | 924 688.32 |
Podatek dochodowy | 322 798.36 | 264 587.00 | 907 558.00 | 758 736.00 | 419 709.80 | 282 658.08 |
Branża - PKD
- 10.11.Z PRZETWARZANIE I KONSERWOWANIE MIĘSA, Z WYŁĄCZENIEM MIĘSA Z DROBIU
- 01.11.Z UPRAWA ZBÓŻ, ROŚLIN STRĄCZKOWYCH I ROŚLIN OLEISTYCH NA NASIONA, Z WYŁĄCZENIEM RYŻU
- 01.46.Z CHÓW I HODOWLA ŚWIŃ
- 01.50.Z UPRAWY ROLNE POŁĄCZONE Z CHOWEM I HODOWLĄ ZWIERZĄT (DZIAŁALNOŚĆ MIESZANA)
- 01.61.Z DZIAŁALNOŚĆ USŁUGOWA WSPOMAGAJĄCA PRODUKCJĘ ROŚLINNĄ
- 01.62.Z DZIAŁALNOŚĆ USŁUGOWA WSPOMAGAJĄCA CHÓW I HODOWLĘ ZWIERZĄT GOSPODARSKICH
- 08.11.Z WYDOBYWANIE KAMIENI OZDOBNYCH ORAZ KAMIENIA DLA POTRZEB BUDOWNICTWA, SKAŁ WAPIENNYCH, GIPSU, KREDY I ŁUPKÓW
- 08.12.Z WYDOBYWANIE ŻWIRU I PIASKU; WYDOBYWANIE GLINY I KAOLINU
- 10.11.Z PRZETWARZANIE I KONSERWOWANIE MIĘSA, Z WYŁĄCZENIEM MIĘSA Z DROBIU
- 10.12.Z PRZETWARZANIE I KONSERWOWANIE MIĘSA Z DROBIU
- 10.13.Z PRODUKCJA WYROBÓW Z MIĘSA, WŁĄCZAJĄC WYROBY Z MIĘSA DROBIOWEGO
- 10.89.Z PRODUKCJA POZOSTAŁYCH ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANA
- 10.85.Z WYTWARZANIE GOTOWYCH POSIŁKÓW I DAŃ
- 46.32.Z SPRZEDAŻ HURTOWA MIĘSA I WYROBÓW Z MIĘSA
- 47.21.Z SPRZEDAŻ DETALICZNA OWOCÓW I WARZYW PROWADZONA W WYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH
- 47.22.Z SPRZEDAŻ DETALICZNA MIĘSA I WYROBÓW Z MIĘSA PROWADZONA W WYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH
- 47.23.Z SPRZEDAŻ DETALICZNA RYB, SKORUPIAKÓW I MIĘCZAKÓW PROWADZONA W WYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH
- 47.24.Z SPRZEDAŻ DETALICZNA PIECZYWA, CIAST, WYROBÓW CIASTKARSKICH I CUKIERNICZYCH PROWADZONA W WYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH
- 47.25.Z SPRZEDAŻ DETALICZNA NAPOJÓW ALKOHOLOWYCH I BEZALKOHOLOWYCH PROWADZONA W WYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH
- 47.26.Z SPRZEDAŻ DETALICZNA WYROBÓW TYTONIOWYCH PROWADZONA W WYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH
- 47.29.Z SPRZEDAŻ DETALICZNA POZOSTAŁEJ ŻYWNOŚCI PROWADZONA W WYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH
- 47.62.Z SPRZEDAŻ DETALICZNA GAZET I ARTYKUŁÓW PIŚMIENNYCH PROWADZONA W WYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH
- 47.65.Z SPRZEDAŻ DETALICZNA GIER I ZABAWEK PROWADZONA W WYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH
- 47.81.Z SPRZEDAŻ DETALICZNA ŻYWNOŚCI, NAPOJÓW I WYROBÓW TYTONIOWYCH PROWADZONA NA STRAGANACH I TARGOWISKACH
- 47.71.Z SPRZEDAŻ DETALICZNA ODZIEŻY PROWADZONA W WYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH
- 47.72.Z SPRZEDAŻ DETALICZNA OBUWIA I WYROBÓW SKÓRZANYCH PROWADZONA W WYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH
- 47.75.Z SPRZEDAŻ DETALICZNA KOSMETYKÓW I ARTYKUŁÓW TOALETOWYCH PROWADZONA W WYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH
- 49.41.Z TRANSPORT DROGOWY TOWARÓW
- 55.10.Z HOTELE I PODOBNE OBIEKTY ZAKWATEROWANIA
- 55.90.Z POZOSTAŁE ZAKWATEROWANIE
- 56.10.A RESTAURACJE I INNE STAŁE PLACÓWKI GASTRONOMICZNE
- 56.29.Z POZOSTAŁA USŁUGOWA DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNA
- 77.12.Z WYNAJEM I DZIERŻAWA POZOSTAŁYCH POJAZDÓW SAMOCHODOWYCH, Z WYŁĄCZENIEM MOTOCYKLI
- 77.32.Z WYNAJEM I DZIERŻAWA MASZYN I URZĄDZEŃ BUDOWLANYCH
- 77.31.Z WYNAJEM I DZIERŻAWA MASZYN I URZĄDZEŃ ROLNICZYCH
- 77.11.Z WYNAJEM I DZIERŻAWA SAMOCHODÓW OSOBOWYCH I FURGONETEK
- 56.21.Z PRZYGOTOWYWANIE I DOSTARCZANIE ŻYWNOŚCI DLA ODBIORCÓW ZEWNĘTRZNYCH (KATERING)
Ostatnia synchronizacja danych z rejestrem: 2024-09-08 09:38:30