Dobry Przepis

SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Dane podstawowe

Pełna nazwa DOBRY PRZEPIS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
KRS 0000519000
NIP 6692522082
REGON 321554030
Forma prawna SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Status Aktywna
Adres ZWYCIĘSTWA 190/129
75-611 KOSZALIN
Data rejestracji 2014-08-05
Ostatnia zmiana w rejestrze 2024-02-21
WWW
Email

Dokumenty podmiotu

Wszystkie poniższe dokumenty są oryginalne i pochodzą bezpośrednio z oficjalnych rejestrów państwowych. Każdy z poniższych dokumentów dostępny jest bezpłatnie.

  1. Aktualny odpis KRS
  2. Pełny odpis KRS

Powiązane firmy i osoby

  1. JOANNA AGNIESZKA CHODZIAK
    Wspólnik od 2014-08-05
  2. ANNA MAŁGORZATA ŁACNA
    Wspólnik od 2014-08-05
  3. JOANNA AGNIESZKA CHODZIAK
    Zarząd od 2014-08-05
  4. ANNA MAŁGORZATA ŁACNA
    Zarząd od 2014-08-05

Dalsze powiązania

  1. DOBRY PRZEPIS
  2. FUNDACJA INICJATYW SPOŁECZNYCH BLIŻEJ

Dane finansowe

2018 2019 2020 2021 2022
Przychody 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00
Koszty 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00
Zysk/strata netto 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00
Podatek dochodowy 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00

Historia podmiotu

2014-08-05
  • Zmiana adresu ZWYCIĘSTWA 190, 75-611 KOSZALIN
  • Zmiana nazwy DOBRY PRZEPIS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
  • Zmiana kapitału zakładowego na 5000.00
  • JOANNA AGNIESZKA CHODZIAK nabywa udziały
  • ANNA MAŁGORZATA ŁACNA nabywa udziały
  • JOANNA AGNIESZKA CHODZIAK wchodzi do zarządu
  • ANNA MAŁGORZATA ŁACNA wchodzi do zarządu

Branża - PKD

  • 56.21.Z PRZYGOTOWYWANIE I DOSTARCZANIE ŻYWNOŚCI DLA ODBIORCÓW ZEWNĘTRZNYCH (KATERING)
  • 10.12.Z PRZETWARZANIE I KONSERWOWANIE MIĘSA Z DROBIU
  • 10.13.Z PRODUKCJA WYROBÓW Z MIĘSA, WŁĄCZAJĄC WYROBY Z MIĘSA DROBIOWEGO
  • 10.32.Z PRODUKCJA SOKÓW Z OWOCÓW I WARZYW
  • 10.39.Z POZOSTAŁE PRZETWARZANIE I KONSERWOWANIE OWOCÓW I WARZYW
  • 10.51.Z PRZETWÓRSTWO MLEKA I WYRÓB SERÓW
  • 10.52.Z PRODUKCJA LODÓW
  • 10.61.Z WYTWARZANIE PRODUKTÓW PRZEMIAŁU ZBÓŻ
  • 10.71.Z PRODUKCJA PIECZYWA; PRODUKCJA ŚWIEŻYCH WYROBÓW CIASTKARSKICH I CIASTEK
  • 10.72.Z PRODUKCJA SUCHARÓW I HERBATNIKÓW; PRODUKCJA KONSERWOWANYCH WYROBÓW CIASTKARSKICH I CIASTEK
  • 10.73.Z PRODUKCJA MAKARONÓW, KLUSEK, KUSKUSU I PODOBNYCH WYROBÓW MĄCZNYCH
  • 10.82.Z PRODUKCJA KAKAO, CZEKOLADY I WYROBÓW CUKIERNICZYCH
  • 10.85.Z WYTWARZANIE GOTOWYCH POSIŁKÓW I DAŃ
  • 10.86.Z PRODUKCJA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH HOMOGENIZOWANYCH I ŻYWNOŚCI DIETETYCZNEJ
  • 10.89.Z PRODUKCJA POZOSTAŁYCH ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANA
  • 47.11.Z SPRZEDAŻ DETALICZNA PROWADZONA W NIEWYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH Z PRZEWAGĄ ŻYWNOŚCI, NAPOJÓW I WYROBÓW TYTONIOWYCH
  • 47.21.Z SPRZEDAŻ DETALICZNA OWOCÓW I WARZYW PROWADZONA W WYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH
  • 47.22.Z SPRZEDAŻ DETALICZNA MIĘSA I WYROBÓW Z MIĘSA PROWADZONA W WYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH
  • 47.23.Z SPRZEDAŻ DETALICZNA RYB, SKORUPIAKÓW I MIĘCZAKÓW PROWADZONA W WYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH
  • 47.25.Z SPRZEDAŻ DETALICZNA NAPOJÓW ALKOHOLOWYCH I BEZALKOHOLOWYCH PROWADZONA W WYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH
  • 47.29.Z SPRZEDAŻ DETALICZNA POZOSTAŁEJ ŻYWNOŚCI PROWADZONA W WYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH
  • 56.10.A RESTAURACJE I INNE STAŁE PLACÓWKI GASTRONOMICZNE
  • 56.10.B RUCHOME PLACÓWKI GASTRONOMICZNE
  • 56.21.Z PRZYGOTOWYWANIE I DOSTARCZANIE ŻYWNOŚCI DLA ODBIORCÓW ZEWNĘTRZNYCH (KATERING)
  • 56.29.Z POZOSTAŁA USŁUGOWA DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNA
  • 56.30.Z PRZYGOTOWYWANIE I PODAWANIE NAPOJÓW
  • 82.30.Z DZIAŁALNOŚĆ ZWIĄZANA Z ORGANIZACJĄ TARGÓW, WYSTAW I KONGRESÓW
  • 85.59.B POZOSTAŁE POZASZKOLNE FORMY EDUKACJI, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANE
  • 85.60.Z DZIAŁALNOŚĆ WSPOMAGAJĄCA EDUKACJĘ

Ostatnia synchronizacja danych z rejestrem: 2024-09-08 08:36:23

Lokalizacja podmiotu: