Dobry Przepis
SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Dane podstawowe
Pełna nazwa | DOBRY PRZEPIS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ |
KRS | 0000519000 |
NIP | 6692522082 |
REGON | 321554030 |
Forma prawna | SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ |
Status | Aktywna |
Adres | ZWYCIĘSTWA
190/129 75-611 KOSZALIN |
Data rejestracji | 2014-08-05 |
Ostatnia zmiana w rejestrze | 2024-02-21 |
WWW | |
Dokumenty podmiotu
Wszystkie poniższe dokumenty są oryginalne i pochodzą bezpośrednio z oficjalnych rejestrów państwowych. Każdy z poniższych dokumentów dostępny jest bezpłatnie.
Powiązane firmy i osoby
- JOANNA AGNIESZKA CHODZIAK
Wspólnik od 2014-08-05 - ANNA MAŁGORZATA ŁACNA
Wspólnik od 2014-08-05 - JOANNA AGNIESZKA CHODZIAK
Zarząd od 2014-08-05 - ANNA MAŁGORZATA ŁACNA
Zarząd od 2014-08-05
Dalsze powiązania
Dane finansowe
2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | |
---|---|---|---|---|---|
Przychody | 0.00 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | 0.00 |
Koszty | 0.00 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | 0.00 |
Zysk/strata netto | 0.00 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | 0.00 |
Podatek dochodowy | 0.00 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | 0.00 |
Historia podmiotu
2014-08-05
- Zmiana adresu ZWYCIĘSTWA 190, 75-611 KOSZALIN
- Zmiana nazwy DOBRY PRZEPIS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
- Zmiana kapitału zakładowego na 5000.00
- JOANNA AGNIESZKA CHODZIAK nabywa udziały
- ANNA MAŁGORZATA ŁACNA nabywa udziały
- JOANNA AGNIESZKA CHODZIAK wchodzi do zarządu
- ANNA MAŁGORZATA ŁACNA wchodzi do zarządu
Branża - PKD
- 56.21.Z PRZYGOTOWYWANIE I DOSTARCZANIE ŻYWNOŚCI DLA ODBIORCÓW ZEWNĘTRZNYCH (KATERING)
- 10.12.Z PRZETWARZANIE I KONSERWOWANIE MIĘSA Z DROBIU
- 10.13.Z PRODUKCJA WYROBÓW Z MIĘSA, WŁĄCZAJĄC WYROBY Z MIĘSA DROBIOWEGO
- 10.32.Z PRODUKCJA SOKÓW Z OWOCÓW I WARZYW
- 10.39.Z POZOSTAŁE PRZETWARZANIE I KONSERWOWANIE OWOCÓW I WARZYW
- 10.51.Z PRZETWÓRSTWO MLEKA I WYRÓB SERÓW
- 10.52.Z PRODUKCJA LODÓW
- 10.61.Z WYTWARZANIE PRODUKTÓW PRZEMIAŁU ZBÓŻ
- 10.71.Z PRODUKCJA PIECZYWA; PRODUKCJA ŚWIEŻYCH WYROBÓW CIASTKARSKICH I CIASTEK
- 10.72.Z PRODUKCJA SUCHARÓW I HERBATNIKÓW; PRODUKCJA KONSERWOWANYCH WYROBÓW CIASTKARSKICH I CIASTEK
- 10.73.Z PRODUKCJA MAKARONÓW, KLUSEK, KUSKUSU I PODOBNYCH WYROBÓW MĄCZNYCH
- 10.82.Z PRODUKCJA KAKAO, CZEKOLADY I WYROBÓW CUKIERNICZYCH
- 10.85.Z WYTWARZANIE GOTOWYCH POSIŁKÓW I DAŃ
- 10.86.Z PRODUKCJA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH HOMOGENIZOWANYCH I ŻYWNOŚCI DIETETYCZNEJ
- 10.89.Z PRODUKCJA POZOSTAŁYCH ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANA
- 47.11.Z SPRZEDAŻ DETALICZNA PROWADZONA W NIEWYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH Z PRZEWAGĄ ŻYWNOŚCI, NAPOJÓW I WYROBÓW TYTONIOWYCH
- 47.21.Z SPRZEDAŻ DETALICZNA OWOCÓW I WARZYW PROWADZONA W WYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH
- 47.22.Z SPRZEDAŻ DETALICZNA MIĘSA I WYROBÓW Z MIĘSA PROWADZONA W WYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH
- 47.23.Z SPRZEDAŻ DETALICZNA RYB, SKORUPIAKÓW I MIĘCZAKÓW PROWADZONA W WYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH
- 47.25.Z SPRZEDAŻ DETALICZNA NAPOJÓW ALKOHOLOWYCH I BEZALKOHOLOWYCH PROWADZONA W WYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH
- 47.29.Z SPRZEDAŻ DETALICZNA POZOSTAŁEJ ŻYWNOŚCI PROWADZONA W WYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH
- 56.10.A RESTAURACJE I INNE STAŁE PLACÓWKI GASTRONOMICZNE
- 56.10.B RUCHOME PLACÓWKI GASTRONOMICZNE
- 56.21.Z PRZYGOTOWYWANIE I DOSTARCZANIE ŻYWNOŚCI DLA ODBIORCÓW ZEWNĘTRZNYCH (KATERING)
- 56.29.Z POZOSTAŁA USŁUGOWA DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNA
- 56.30.Z PRZYGOTOWYWANIE I PODAWANIE NAPOJÓW
- 82.30.Z DZIAŁALNOŚĆ ZWIĄZANA Z ORGANIZACJĄ TARGÓW, WYSTAW I KONGRESÓW
- 85.59.B POZOSTAŁE POZASZKOLNE FORMY EDUKACJI, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANE
- 85.60.Z DZIAŁALNOŚĆ WSPOMAGAJĄCA EDUKACJĘ
Ostatnia synchronizacja danych z rejestrem: 2024-09-08 08:36:23