Projekty Kulinarne
SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Dane podstawowe
Pełna nazwa | PROJEKTY KULINARNE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ |
KRS | 0000525455 |
NIP | 1132880493 |
REGON | 147449536 |
Forma prawna | SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ |
Status | Aktywna |
Adres | KRÓLOWEJ ALDONY
17/ 03-928 WARSZAWA |
Data rejestracji | 2014-09-30 |
Ostatnia zmiana w rejestrze | 2019-04-02 |
WWW | |
Dokumenty podmiotu
Wszystkie poniższe dokumenty są oryginalne i pochodzą bezpośrednio z oficjalnych rejestrów państwowych. Każdy z poniższych dokumentów dostępny jest bezpłatnie.
Powiązane firmy i osoby
- KRZYSZTOF JANUSZ BALCERZAK
Wspólnik od 2014-09-30 - LESZEK ROMUALD RYBARCZYK
Wspólnik od 2014-09-30 - ARTUR CEZARY WOJCIECHOWSKI
Wspólnik od 2016-03-04 - KRZYSZTOF JANUSZ BALCERZAK
Zarząd od 2014-09-30 - LESZEK ROMUALD RYBARCZYK
Zarząd od 2014-09-30
Dalsze powiązania
Dane finansowe
2018 | |
---|---|
Przychody | 435 595.26 |
Koszty | 430 555.79 |
Zysk/strata netto | 0.00 |
Podatek dochodowy | 3 302.00 |
Historia podmiotu
2016-03-04
- Zmiana kapitału zakładowego na 7500.00
- ARTUR CEZARY WOJCIECHOWSKI nabywa udziały
2014-09-30
- Zmiana adresu KRÓLOWEJ ALDONY 17, 03-928 WARSZAWA
- Zmiana nazwy PROJEKTY KULINARNE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
- Zmiana kapitału zakładowego na 5000.00
- KRZYSZTOF JANUSZ BALCERZAK nabywa udziały
- LESZEK ROMUALD RYBARCZYK nabywa udziały
- KRZYSZTOF JANUSZ BALCERZAK wchodzi do zarządu
- LESZEK ROMUALD RYBARCZYK wchodzi do zarządu
Branża - PKD
- 11.01. DESTYLOWANIE, REKTYFIKOWANIE I MIESZANIE ALKOHOLI
- 46.3. SPRZEDAŻ HURTOWA ŻYWNOŚCI, NAPOJÓW I WYROBÓW TYTONIOWYCH
- 47.25. SPRZEDAŻ DETALICZNA NAPOJÓW ALKOHOLOWYCH I BEZALKOHOLOWYCH PROWADZONA W WYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH
- 47.78. SPRZEDAŻ DETALICZNA POZOSTAŁYCH NOWYCH WYROBÓW PROWADZONA W WYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH
- 47.78. SPRZEDAŻ DETALICZNA POZOSTAŁYCH NOWYCH WYROBÓW PROWADZONA W WYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH
- 47.78. SPRZEDAŻ DETALICZNA POZOSTAŁYCH NOWYCH WYROBÓW PROWADZONA W WYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH
- 55.10. HOTELE I PODOBNE OBIEKTY ZAKWATEROWANIA
- 55.20. OBIEKTY NOCLEGOWE TURYSTYCZNE I MIEJSCA KRÓTKOTRWAŁEGO ZAKWATEROWANIA
- 55.90. POZOSTAŁE ZAKWATEROWANIE
- 56.10. RESTAURACJE I POZOSTAŁE PLACÓWKI GASTRONOMICZNE
- 56.10. RESTAURACJE I POZOSTAŁE PLACÓWKI GASTRONOMICZNE
- 56.21. PRZYGOTOWYWANIE I DOSTARCZANIE ŻYWNOŚCI DLA ODBIORCÓW ZEWNĘTRZNYCH (KATERING)
- 56.29. POZOSTAŁA USŁUGOWA DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNA
- 56.30. PRZYGOTOWYWANIE I PODAWANIE NAPOJÓW
- 56.30. PRZYGOTOWYWANIE I PODAWANIE NAPOJÓW
- 90.04. DZIAŁALNOŚĆ OBIEKTÓW KULTURALNYCH
- 90.04. DZIAŁALNOŚĆ OBIEKTÓW KULTURALNYCH
Ostatnia synchronizacja danych z rejestrem: 2024-09-08 14:30:47