Fnt - Food And Technology
SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Dane podstawowe
Pełna nazwa | FNT - FOOD AND TECHNOLOGY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ |
KRS | 0000621284 |
NIP | 8992791841 |
REGON | 364630012 |
Forma prawna | SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ |
Status | Aktywna |
Adres | AL. KARKONOSKA
45/ 53-015 WROCŁAW |
Data rejestracji | 2016-06-02 |
Ostatnia zmiana w rejestrze | 2024-07-16 |
WWW | |
Dokumenty podmiotu
Wszystkie poniższe dokumenty są oryginalne i pochodzą bezpośrednio z oficjalnych rejestrów państwowych. Każdy z poniższych dokumentów dostępny jest bezpłatnie.
Powiązane firmy i osoby
- MARTA WIKTORIA BAGIŃSKI
Wspólnik od 2016-06-02 - NIKOLAOS LAZARIDIS
Wspólnik od 2023-08-02 - MARTA WIKTORIA BAGIŃSKI
Zarząd od 2016-06-02 - PAWEŁ RUBIŃSKI
Prokura od 2020-07-14
Dalsze powiązania
Dane finansowe
2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | 2023 | |
---|---|---|---|---|---|---|
Przychody | 154 715.27 | 516 799.99 | 293 912.81 | 106 754.15 | 691.61 | 0.00 |
Koszty | 143 713.43 | 534 042.17 | 266 768.60 | 189 236.69 | 73 325.38 | 52 701.66 |
Zysk/strata netto | 9 161.84 | -18 685.18 | 27 144.21 | -82 482.54 | -72 633.77 | -52 701.66 |
Podatek dochodowy | 1 840.00 | 1 443.00 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | 0.00 |
Historia podmiotu
2023-08-02
- NIKOLAOS LAZARIDIS nabywa udziały
- MAGDALENA ANNA RUBIŃSKA zbywa udziały
2020-07-14
- PAWEŁ RUBIŃSKI zostaje prokurentem
- BARBARA MONIKA PISAREK wychodzi z zarządu
2019-01-23
- MAGDALENA ANNA RUBIŃSKA nabywa udziały
2018-07-24
- Zmiana adresu AL. KARKONOSKA 45, 53-015 WROCŁAW
2018-03-26
- BARBARA MONIKA PISAREK wchodzi do zarządu
2018-01-31
- Zmiana adresu UL. KLECIŃSKA 125, 54-413 WROCŁAW
2017-09-26
- Zmiana adresu UL. ŚWIERADOWSKA 51, 50-001 WROCŁAW
2016-06-02
- MARTA WIKTORIA BAGIŃSKI nabywa udziały
- Zmiana kapitału zakładowego na 50000.00
- Zmiana nazwy FNT - FOOD AND TECHNOLOGY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
- Zmiana adresu AL. KARKONOSKA 45, 53-015 WROCŁAW
- MARTA WIKTORIA BAGIŃSKI wchodzi do zarządu
Branża - PKD
- 72.11.Z BADANIA NAUKOWE I PRACE ROZWOJOWE W DZIEDZINIE BIOTECHNOLOGII
- 72.19.Z BADANIA NAUKOWE I PRACE ROZWOJOWE W DZIEDZINIE POZOSTAŁYCH NAUK PRZYRODNICZYCH I TECHNICZNYCH
- 71.20.A BADANIA I ANALIZY ZWIĄZANE Z JAKOŚCIĄ ŻYWNOŚCI
- 10.11.Z PRZETWARZANIE I KONSERWOWANIE MIĘSA, Z WYŁĄCZENIEM MIĘSA Z DROBIU
- 10.84.Z PRODUKCJA PRZYPRAW
- 01.25.Z UPRAWA POZOSTAŁYCH DRZEW I KRZEWÓW OWOCOWYCH ORAZ ORZECHÓW
- 10.13.Z PRODUKCJA WYROBÓW Z MIĘSA, WŁĄCZAJĄC WYROBY Z MIĘSA DROBIOWEGO
- 46.32.Z SPRZEDAŻ HURTOWA MIĘSA I WYROBÓW Z MIĘSA
- 82.92.Z DZIAŁALNOŚĆ ZWIĄZANA Z PAKOWANIEM
- 71.20.B POZOSTAŁE BADANIA I ANALIZY TECHNICZNE
- 10.39.Z POZOSTAŁE PRZETWARZANIE I KONSERWOWANIE OWOCÓW I WARZYW
- 10.32.Z PRODUKCJA SOKÓW Z OWOCÓW I WARZYW
Ostatnia synchronizacja danych z rejestrem: 2024-09-08 09:33:58