Ecoport
SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Dane podstawowe
| Pełna nazwa | ECOPORT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ |
| KRS | 0001032098 |
| NIP | 5862391780 |
| REGON | 525122082 |
| Forma prawna | SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ |
| Status | Aktywna |
| Adres | UL. ŚWIĘTOJAŃSKA
99/ 81-381 GDYNIA |
| Data rejestracji | 2023-04-21 |
| Ostatnia zmiana w rejestrze | 2025-05-26 |
| WWW | |
| [email protected] |
Dokumenty podmiotu
Wszystkie poniższe dokumenty są oryginalne i pochodzą bezpośrednio z oficjalnych rejestrów państwowych. Każdy z poniższych dokumentów dostępny jest bezpłatnie.
Powiązane firmy i osoby
- JULITA PAULINA JĘDRZEJEWSKA
Wspólnik od 2023-04-21 - ZBIGNIEW STANISŁAW PYC
Wspólnik od 2023-04-21 - JULITA PAULINA JĘDRZEJEWSKA
Zarząd od 2023-04-21 - ZBIGNIEW STANISŁAW PYC
Zarząd od 2023-08-29
Dalsze powiązania
Historia podmiotu
2025-05-26
- Nowy dokument - Sprawozdanie finansowe
- Nowy dokument - Zatwierdzenie sprawozdania finansowego
2023-08-29
- ZBIGNIEW STANISŁAW PYC wchodzi do zarządu
2023-05-12
- Zmiana adresu UL. ŚWIĘTOJAŃSKA 99, 81-381 GDYNIA
2023-04-21
- Zmiana adresu UL. ŚWIĘTOJAŃSKA 59, 81-372 GDYNIA
- Zmiana nazwy ECOPORT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
- Zmiana siedziby GDYNIA GDYNIA GDYNIA POMORSKIE
- Zmiana kapitału zakładowego na 5000.00
- JULITA PAULINA JĘDRZEJEWSKA nabywa udziały
- ZBIGNIEW STANISŁAW PYC nabywa udziały
- JULITA PAULINA JĘDRZEJEWSKA wchodzi do zarządu
Branża - PKD
- 56.10.A RESTAURACJE I INNE STAŁE PLACÓWKI GASTRONOMICZNE
- 10.13.Z PRODUKCJA WYROBÓW Z MIĘSA, WŁĄCZAJĄC WYROBY Z MIĘSA DROBIOWEGO
- 10.20.Z PRZETWARZANIE I KONSERWOWANIE RYB, SKORUPIAKÓW I MIĘCZAKÓW
- 10.39.Z POZOSTAŁE PRZETWARZANIE I KONSERWOWANIE OWOCÓW I WARZYW
- 10.73.Z PRODUKCJA MAKARONÓW, KLUSEK, KUSKUSU I PODOBNYCH WYROBÓW MĄCZNYCH
- 10.85.Z WYTWARZANIE GOTOWYCH POSIŁKÓW I DAŃ
- 47.91.Z SPRZEDAŻ DETALICZNA PROWADZONA PRZEZ DOMY SPRZEDAŻY WYSYŁKOWEJ LUB INTERNET
- 47.99.Z POZOSTAŁA SPRZEDAŻ DETALICZNA PROWADZONA POZA SIECIĄ SKLEPOWĄ, STRAGANAMI I TARGOWISKAMI
- 56.10. RESTAURACJE I POZOSTAŁE PLACÓWKI GASTRONOMICZNE
- 56.21.Z PRZYGOTOWYWANIE I DOSTARCZANIE ŻYWNOŚCI DLA ODBIORCÓW ZEWNĘTRZNYCH (KATERING)
Ostatnia synchronizacja danych z rejestrem: 2025-06-07 05:52:49