Wrocławska Akademia Kulinarna
SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Dane podstawowe
| Pełna nazwa | WROCŁAWSKA AKADEMIA KULINARNA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ |
| KRS | 0001145994 |
| NIP | 8992720918 |
| REGON | 021545967 |
| Forma prawna | SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ |
| Status | Aktywna |
| Adres | UL. ŚWIDNICKA
53/ 50-030 WROCŁAW |
| Data rejestracji | 2024-12-31 |
| Ostatnia zmiana w rejestrze | 2025-05-28 |
| WWW | |
Dokumenty podmiotu
Wszystkie poniższe dokumenty są oryginalne i pochodzą bezpośrednio z oficjalnych rejestrów państwowych. Każdy z poniższych dokumentów dostępny jest bezpłatnie.
Powiązane firmy i osoby
- BEATA MAŁGORZATA JANKIEWICZ
Wspólnik od 2024-12-31 - JERZY WOJCIECH JANKIEWICZ
Zarząd od 2024-12-31 - PRZEMYSŁAW LECH DUBIEC
Zarząd od 2024-12-31 - TOMASZ MARCIN GALUBA
Zarząd od 2024-12-31
Dalsze powiązania
Historia podmiotu
2025-05-28
- Nowy dokument - Sprawozdanie finansowe
- Nowy dokument - Sprawozdanie z działalności
- Nowy dokument - Zatwierdzenie sprawozdania finansowego
2025-01-03
- Zmiana nazwy WROCŁAWSKA AKADEMIA KULINARNA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
2024-12-31
- Zmiana siedziby WROCŁAW WROCŁAW WROCŁAW DOLNOŚLĄSKIE
- Zmiana kapitału zakładowego na 10000.00
- Zmiana adresu UL. ŚWIDNICKA 53, 50-030 WROCŁAW
- Zmiana nazwy WROCŁAWSKA AKADEMIA KULINARNA PROJEKT WRO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
- BEATA MAŁGORZATA JANKIEWICZ nabywa udziały
- JERZY WOJCIECH JANKIEWICZ wchodzi do zarządu
- PRZEMYSŁAW LECH DUBIEC wchodzi do zarządu
- TOMASZ MARCIN GALUBA wchodzi do zarządu
Branża - PKD
- 56.10.A RESTAURACJE I INNE STAŁE PLACÓWKI GASTRONOMICZNE
- 56.30.Z PRZYGOTOWYWANIE I PODAWANIE NAPOJÓW
- 68.20.Z WYNAJEM I ZARZĄDZANIE NIERUCHOMOŚCIAMI WŁASNYMI LUB DZIERŻAWIONYMI
- 77.40.Z DZIERŻAWA WŁASNOŚCI INTELEKTUALNEJ I PODOBNYCH PRODUKTÓW, Z WYŁĄCZENIEM PRAC CHRONIONYCH PRAWEM AUTORSKIM
- 77.39.Z WYNAJEM I DZIERŻAWA POZOSTAŁYCH MASZYN, URZĄDZEŃ ORAZ DÓBR MATERIALNYCH, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANE
- 77.33.Z WYNAJEM I DZIERŻAWA MASZYN I URZĄDZEŃ BIUROWYCH, WŁĄCZAJĄC KOMPUTERY
- 10.85.Z WYTWARZANIE GOTOWYCH POSIŁKÓW I DAŃ
- 56.29.Z POZOSTAŁA USŁUGOWA DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNA
- 56.21.Z PRZYGOTOWYWANIE I DOSTARCZANIE ŻYWNOŚCI DLA ODBIORCÓW ZEWNĘTRZNYCH (KATERING)
Ostatnia synchronizacja danych z rejestrem: 2025-06-10 05:45:41