Fundacja Przepis Na Pomoc

FUNDACJA

Dane podstawowe

Pełna nazwa FUNDACJA PRZEPIS NA POMOC
KRS 0001178000
NIP 5961770492
REGON 541964331
Forma prawna FUNDACJA
Status Aktywna
Adres UL. 30 STYCZNIA 74/7
66-300 MIĘDZYRZECZ
Data rejestracji 2025-06-11
Ostatnia zmiana w rejestrze 2025-06-11
WWW
Email [email protected]

Dokumenty podmiotu

Wszystkie poniższe dokumenty są oryginalne i pochodzą bezpośrednio z oficjalnych rejestrów państwowych. Każdy z poniższych dokumentów dostępny jest bezpłatnie.

  1. Aktualny odpis KRS
  2. Pełny odpis KRS

Powiązane firmy i osoby

  1. JULIA ANIELA KASPROWICZ
    Zarząd od 2025-06-11
  2. DAMIAN BOGUMIŁ MICHAŁOWICZ
    Zarząd od 2025-06-11
  3. ROMAN WIKTOR KASPROWICZ
    Organ nadzoru od 2025-06-11
  4. DOROTA MAŁGORZATA WŁADYKA BANAK
    Organ nadzoru od 2025-06-11

Dalsze powiązania

  1. FUNDACJA PRZEPIS NA POMOC
  2. SERWIS POKUSA

Historia podmiotu

2025-06-11
  • Zmiana adresu UL. 30 STYCZNIA 74, 66-300 MIĘDZYRZECZ
  • Zmiana nazwy FUNDACJA PRZEPIS NA POMOC
  • Zmiana siedziby MIĘDZYRZECZ MIĘDZYRZECKI MIĘDZYRZECZ LUBUSKIE
  • JULIA ANIELA KASPROWICZ wchodzi do zarządu
  • DAMIAN BOGUMIŁ MICHAŁOWICZ wchodzi do zarządu

Branża - PKD

  • 56.22.Z REGULARNE PRZYGOTOWYWANIE I DOSTARCZANIE ŻYWNOŚCI DLA ODBIORCÓW ZEWNĘTRZNYCH (KATERING REGULARNY) I POZOSTAŁA GASTRONOMICZNA DZIAŁALNOŚĆ USŁUGOWA
  • 10.71.Z PRODUKCJA PIECZYWA; PRODUKCJA ŚWIEŻYCH WYROBÓW CIASTKARSKICH I CIASTEK
  • 10.83. PRZETWÓRSTWO HERBATY I KAWY
  • 47.2. SPRZEDAŻ DETALICZNA ŻYWNOŚCI, NAPOJÓW I WYROBÓW TYTONIOWYCH
  • 47.78. SPRZEDAŻ DETALICZNA POZOSTAŁYCH NOWYCH WYROBÓW
  • 56.1. RESTAURACJE I RUCHOME PLACÓWKI GASTRONOMICZNE
  • 56.21. OKAZJONALNE PRZYGOTOWYWANIE I DOSTARCZANIE ŻYWNOŚCI DLA ODBIORCÓW ZEWNĘTRZNYCH (KATERING OKAZJONALNY)
  • 85.59.D POZOSTAŁE POZASZKOLNE FORMY EDUKACJI, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANE
  • 47.40. SPRZEDAŻ DETALICZNA NARZĘDZI TECHNOLOGII INFORMACYJNEJ I KOMUNIKACYJNEJ
  • 58.. DZIAŁALNOŚĆ WYDAWNICZA

Ostatnia synchronizacja danych z rejestrem: 2025-06-26 05:48:51

Lokalizacja podmiotu: